Pressemeddelelse: 15 kandidater klar for C til kommunalvalget 2017

Med borgmesterkandidat Kim Drejer Nielsen i spidsen, er i alt 15 kandidater klar til kommunalvalg for Det Konservative Folkeparti. Kim Drejer Nielsen glæder sig først og fremmest over, at alle kandidater er gode kræfter, der samtidig viser de konservatives bredde.

 

”Vores kandidater har en god fordeling i både alder, beskæftigelse, køn og interesser – og bor spredt rundt i kommunen. Vi er et hold, der repræsenterer Rødovre”, udtaler Kim Drejer Nielsen.

 

Ny politisk kultur

Konservative i Rødovre ønsker grundlæggende en ny politisk kultur i Rødovre. De går til valg på at gøre op med de ubalancer, de ser i Rødovre. De peger på offentlige høringer, behandling af indsigelser fra borgerne, en høj skat, få plejehjem og for få andels- og ældreboliger som ubalancer de vil tage hånd om.

 

”Vi skal blive bedre til at komme med idéer og lytte til hinanden. Vi har tidligere lavet samarbejder med Enhedslisten, SF og Venstre om borgermøde om Roskildevej. Det skal vi have meget mere af” fortæller det konservative bud på en ny borgmester i Rødovre.

 

Formanden for den konservative vælgerforening i Rødovre, Iben Rude, lægger stor vægt på det engagement og den optimisme, der stråler fra kandidaterne, mens hun glæder sig over at både tidligere opstillede og helt nye, er at finde på kandidatlisten.

 

”Jeg er så stolt over det hold vi er lykkedes med at sætte. Vi er 15 mennesker, der hver især har noget at byde på og brænder for Rødovre.” lyder det fra Iben Rude.

 

Chris Lassen Jensen klar på fire år til

Nuværende kommunalbestyrelsesmedlem for konservative i Rødovre, Chris Lassen Jensen, kan ikke skjule sin begejstring.

”Jeg er stolt af vores kandidatliste, og jeg ser frem til at kæmpe sammen med de 14 øvrige kandidater for et mere konservativt Rødovre, en ny borgmester og mere balance i kommunen”.

 

Chris Lassen Jensen (27) stiller op som nr. 2 på listen. Det er dermed genvalg på posten for Rødovres yngste kommunalbestyrelsesmedlem. Ved valget i 2013 gik Det Konservative Folkeparti frem til to mandater og dermed blev Chris Lassen Jensen valgt. De sidste fire år har han været en ivrig debattør i Rødovre Kommunalbestyrelsessal og taget mange debatter ud over hans udvalgssager i Kultur- og Fritidsudvalget. Ifølge de konservative er det også et udtryk for den politiske kultur, tillid og samarbejde, der er mellem deres to kommunalbestyrelsesmedlemmer.

 

”Jeg er glad for, at Chris vil fortsætte det samarbejde vi har haft i 8 år, og især det tætte samarbejde vi har haft i kommunalbestyrelsen. Vi komplimenterer hinanden rigtig godt, og det har været tydeligt både i baglandet og i kommunalbestyrelsessalen.” fortæller Kim Drejer Nielsen om hans samarbejde med Chris Lassen Jensen.

 

Mandatfremgang

Målet i november for det Konservative Folkeparti er mandatfremgang og borgmesterpost. Med fremgang i de nationale målinger og en klar profil lokalt som alternativ til Erik Nielsen, mener Kim Drejer Nielsen, at der er gode chancer.

 

”Vores mål er at skabe en ny politisk kultur og ledelse. Jeg vil involvere mine politiske partnere mere i beslutningerne. Borgerne skal høres meget tidligere. Vi skal tænke på tværs af forvaltninger og på tværs af kommunale og private skel. Det kræver en ny borgmester, og den debat glæder vi os til at tage med borgere og vores politiske partnere i kommunalbestyrelsen. Fra Enhedslisten over Socialdemokratiet og til partier som Liberal Alliance og Radikale Venstre, der ikke har et mandat i dag. Rødovre skal løftes i flok. Specielt nu, når der skal træffes store og vigtige beslutninger.” lyder valgparolen optimistisk fra Borgmesterkandidat Kim Drejer Nielsen.

 

Konservative benytter sig af sideordnet opstilling, så det vil alene være antallet af personlige stemmer, der afgør hvem, der bliver valgt.

 

Den konservative liste til kommunalvalget den 21. november:

Kim Drejer Nielsen
Chris Lassen Jensen
Eva Korntved
Mogens Brauer
Jette Louise Skovgaard Larsen
Tina Hippe Hansen
Anders Torm Nielsen
Morten Thoregaard
Troels Kastoft-Christensen
Iben Rude
Jens Damgaard Gøtzsche
Michael Boll Jensen
Henriette Baden Hesselmann
Lars Glade
Arna Schnoor (ikke med på foto)