Konservative har kandidaterne klar til valget

Det Konservative Folkeparti ønsker et politisk magtskifte i Kommunalbestyrelsen og partiet fra den politiske højrefløj har nu fundet de kandidater, der skal forsøge at løse opgaven.
Ved seneste kommunalvalg fik Konservative tre mandater i Kommunalbestyrelsen og blev dermed det næststørste parti i Kommunalbestyrelsen.
”Vi er meget stolte af at kunne præsenterer et så stærkt kandidatfelt til kommunalvalget. Der er 14 gode kandidater som alle er klar til arbejde for vælgernes gunst og for at gøre Rødovre til et endnu bedre sted at bo.” udtaler formand Jens Damgaard Gøtzsche i en pressemeddelelse.
Partiet oplyser, at det har været vigtigt at finde et homogent kandidatfelt, som alle vil arbejde for den konservative sag og for at der kan komme et ledelsesskifte i Rødovre med en ny borgmester.
”Jeg er meget stolt over, at vi har kunnet finde så mange gode kandidater. At høre vores topkandidater præsentere sig selv og deres politiske visioner på vores opstillingsmøde, har kun bekræftet mig i, at det er de rigtige kandidater vi har opstillet.

De 14 konservative kandidater i prioriterede sideordnede rækkefølge:

 1. Kim Drejer Nielsen (Borgmesterkandidat)
 2. Mogens Brauer
 3. Henriette Baden Hesselmann
 4. Peter Lund Sørensen
 5. Jette Louise Skovgaard Larsen
 6. Jens Damgaard Gøtzsche
 7. Tina Hippe Hansen
 8. Kenneth Finsen
 9. Morten Thoregaard
 10. Jens Erik Mejlsbye
 11. Michael Boll Jensen
 12. Iben Rude
 13. Oliver Lerbech Petersen
 14. Lars Glade